همه باید دولت چهاردهم را یاری کنیم
به گزارش روابط عمومی دفترامام جمعه بخش انگوران حجت الاسلام حکیمی فر در خطبه های نمازجمعه 19مردادشهردندی مجازات سخت از رژیم صهیونیستی را مطالبه ملی دانست و گفت: پیمایشها و نظر سنجیها و مقایسههای میدانی نشان از آن دارد که مردم ایران بهخاطر روحیه سلحشوریِ برخاسته از فرهنگ اسلامی ایرانی خود، خصوصاً پس از طوفانالاقصی و بهویژه پس از وعده صادق و بالاخص اکنون که شاهد واقعه تلخ مهمانکشی صهیونیستها در خاک پاک و مقدس ایران بودهاند، خونخواهی را وظیفه ملی و امر ملی و حق ملی خود میدانند و به نحو فراگیری آن را از مسئولان مطالبه میکنند. مطالبهای که پس از سنجش جوانب آن باید با تمام قوا و قاطعانه و هوشمندانه و پشیمانکننده جامه عمل بپوشد و دشمن حیوانصفت را بر سر جای خود بنشاند.
خطیب جمعه دندی ضمن تبریک انتخاب یحیی سنوار به جانشینی شهیداسماعیل هنیه گفت: این انتخاب برای همه عمر نحس رژیم صهیونیستی کابوسی خواهد بود که صهوینست ها روی آرامش نخواهند دید.
حکیمی فر ادامه داد: عملیات روانی،ابهام استراتژیک،بازی انتظار توسط ایران مقتدر صهیونیست های تلمودی و عقب مانده های آمریکایی را کاملا دیوانه کرده و انتخاب رئیس دفترسیاسی حماس نیز بر این عملیات دیوانه کننده بر سفاکان افزوده است.
وی در بخش دیگرسخنان خود با اشاره به پیام های آمریکائی ها به ایران مبنی برسکوت در برابر جنایت مهمان کشی صهیونیست ها تصریح کرد: ما به آمریکا می گوییم اولا شما غلط می کنید برای ترور میهمان رسمی یک کشور به باند تروریستی صهیونیست ها کمک کردید ثانیا باز غلط می کنید چشم خود را بر کشتار 48هزار انسان بیگناه فلسطینی می بندید ثالثا باز غلط می کنید به تمامیت ارضی یک کشور مستقل تعدی می کنید بعد می گویید به نفع فلسطین و غزه نیست ایران اقدام بکنید؟! مجازات سخت از صهیونیست ها قطعی بوده و اخراج تروریست های سنتکام نیز از منطقه قطعی است.
خطیب جمعه دندی در ادامه با بیان اینکه الان همه باید برای موفقیت دولت چهاردهم تلاش کنیم تاکید کرد: تلاش برای توفیق دولت چهاردهم یک توصیه ولایی است، توفیق او توفیق همه ما و نظام است نه موفقیت یک فرد یا جناح پس در نتیجه همه توجه کنند تضعیف دولت تضعیف نظام در این برهه بوده و تضعیف نظام هم حرام است.
امام جمعه دندی با بیان اینکه حل مشکل معیشت مردم اولویت دولت چهاردهم باید باشد گفت: رئیس جمهور محترم در تکاپوی انتخاب یاران و همکاران خود برای اداره قوه مجریه و در حقیقت اداره کشور است. بدون تردید دغدغه مردم و رهبری، در درجه اول معیشت مردم است.
حکیمی فر همچنین با اشاره به روایتی از امیرالمومنین علی علیه السلام در اقبال و ادبار سیاستمداران گفت:«چهار چیز نشانهی شکست، اضمحلال و انحطاط دولتها است: ضایع کردن مسائل اصولی، پرداختن به مسائل فرعی، گزینش افراد فرومایه، عقب راندن افراد شایسته» (یُسْتَدَلُّ عَلَى إِدْبَارِ الدُّوَلِ بِأَرْبَعٍ تَضْیِیعُ الْأُصُولِ وَ التَّمَسُّکُ بِالْفُرُوعِ وَ تَقْدِیمُ الْأَرَاذِلِ وَ تَأْخِیرُ الْأَفَاضِل (غرر الحکم، ص ۸۰۰)).
این بیان شاخص حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام، بحر المعارف آداب حکمرانی است. درست است عبارت حدیث، چهار گزینهای است، اما در اصل به دو عامل کلان و اصلی اشاره میفرماید که زنگ خطر افول اقتدار و سراشیبی انحطاط برای حکومتها است. اول اینکه هرگاه دولتمردان و دستاندرکاران امور و آنانکه نقشی در سرنوشت ملت و کشوری دارند، به مسائل فرعی و دست چندم سرگرم شوند و سرمایهها و ظرفیت کشور را به پای آنها هدر دهند و مسائل اصلی و سرنوشتساز را که حیات مادی و معنوی جامعه به آن مسائل اساسی وابسته است، فراموش کنند و با ندانمکاری و بیتوجهی از حل آنها طفره روند و از انجام مسئولیتی که متعهد شدهاند، شانه خالی کنند.
دوم اینکه در گزینشها و انتصابات، به افراد بیلیاقت، بیکفایت، دونمایه، نااهل، فاقد صلاحیت، بیعُرضه و ناکارامد رو آورند و افراد باکفایت، لایق، شایسته، اهل و سزاوار را از صحنه تصمیمسازی و تصمیمگیری و اجراء کنار بزنند. بنابراین از این دو هشدار امیرالمؤمنین علیه السلام، دو اصل ایجابی بدست می آید: التَّمَسُّکُ بِالْأُصُولِ وَ تَقْدِیمُ الْأَفَاضِل: (۱) اهتمام به مسائل راهبردی؛ (۲) استقرار نظام شایستهسالاری و توانمندگزینی در مقابل حزبسالاری، قبیلهگرایی و خویشاوندگُماری.
حکیمی فر در ادامه از تلاش ها و پیگیری های نماینده محترم مردم شهرستان های ماهنشان و ایجرود و انگوران دندی در مجلس شورای اسلامی تقدیر و تشکر و ابراز امیدواری کرد پیگیری ها همچنان با قدرت و قوت ادامه پیدا کنند.
امام جمعه دندی در پایان ضمن تسلیت شهادت دردانه سیدالشهدا حضرت رقیه سلام الله علیها گفت:یکی از شهیدان قیام حسینی که نقش بسیار تاثیرگذاری در تبدیل واقعه عاشورا به یک جریان و فرهنگ دارد، حضرت رقیه سلام الله علیها است. قدیمیترین کتابی که از حضرت رقیه (علیهاالسلام) بهعنوان دختر امام حسین (علیه السلام) یاد کرده است و شهادت او را در خرابه شام میداند، کتاب کامل بهایی است. این کتاب، اثر عالم بزرگوار، شیخ عمادالدین الحسن بن علی بن محمد طبری امامی است که به امر وزیر بهاءالدین، حاکم اصفهان در روزگار سلطنت هلاکوخان، نوشته شده است. به ظاهر، نامگذاری آن به کامل بهائی از آن روست که به امر بهاءالدین نگاشته شده است. این کتاب در سال ۶۷۵ هجری قمری تألیف شده و بهدلیل قدمت زیادی که دارد، از ارزش ویژهای برخوردار است؛ زیرا به جهت نزدیک بودن تألیف یا رویدادهای نگاشته شده - به نسبت منابع موجود در این راستا - حایز اهمیت است و منبعی ممتاز به شمار میرود و دستمایه تحقیقات بعدی بسیار در این زمینه قرار میگرفته است. شیخ عباس قمی در نفس المهموم و منتهی الامال، ماجرای شهادت حضرت رقیه (علیهاالسلام) را از آن کتاب نقل میکند. هم چنین بسیاری از عالمان بزرگوار مطالب این کتاب را مورد تأیید، و به آن استناد کردهاند. علاوه بر وجود مستندات تاریخی، با توجه واقعهای که در سال 1280 ه. ق برای عالم بزرگوار جناب سید ابراهیم دمشقی رخ داد و در کتاب منتخب التواریخ مرحوم آیتالله حاج میرزا هاشم خراسانی نقل شده است، میتوان با طیب خاطر وجود مبارک ایشان را مسلم و قطعی دانست.
در جریان تعمیر و بازسازی قبر حضرت نقل شده است: چندینبار سید ابراهیم دمشقی و خانوادهاش در عالم رویا خواب این بانوی سه ساله را میبینند. در خواب از سید ابراهیم خواسته میشود که به نزد والی شام برود و از او بخواهد که قبر را تعمیر کنند؛ زیرا داخل قبر آن حضرت آب جمع شده بود و جسم مطهر ایشان معذب بود. والی شام با مُطّلعشدن از این جریان از علما شیعه و سنی خواست که غسل کنند و در نزد مرقد آن بانو جمع شوند و قرار بر این شد که قفل بهدست هر شخصی باز شد، متصدی نبش قبر و تعمیر آن شود. قفل تنها بهدست سید ابراهیم دمشقی که نسبش منتهی به سید مرتضی علم الهدی میشود، باز شد و بدن شریف آن حضرت را به مدت سه روز از قبر خارج کردند و به تعمیر آن پرداختند(ر.ک: منتخب التواریخ، ص ۳۸۸؛ اجساد جاویدان، ص ۶۷).